Vámos Apartman Sárvár Ölbői utca 8. H-9608 Sárvár, HungarySárvár, Bükfürdő Apartman Logó               DÍJMENTES TRANSZFER


Szállása igénylésekor jelezze ügyintézőnk számára a csomagok mennyiségét. Érkezzen akár vonattal, busszal, kerékpárral, mi segítünk. Csomagjait díjmentesen eljuttatjuk az apartmanba. Ehhez Önnek nem kell a helyszínre jönnie, így azonnal, kötöttségek nélkül nézheti meg településünket, indulhat fürödni, szórakozni.


FÜRDŐ-BELÉPŐJEGYEK


Minden apartman, szobafoglalás esetén kedvezményes belépőjegyet igényelhet rajtunk keresztül a fürdőbe.


A szállás foglalásakor jelezze hány fővel érkeznének. Ajánlatunkat a foglalás napjától számított 24 órán belül eljuttatjuk Önhöz, így nyaralását idő előtt megtervezheti.


Csomag-ajánlatunk keretén belül lehetősége van ingyen jegyet váltani. Szállás igénylésekor feltétlenül kérej ajánlatunkat!


LOVAGLÁS


Gyermekek, felnőttek, idősek részére igazi sportos kikapcsolódás. Bármely szállás igénybevételéhez kérje ajánlatunkat!

Átutazóknak, szállást keresőknek, vagy akár azok számára, akik nyaralásukat nem hozzánk tervezték, készséggel állunk rendelkezésre.


GRILL PARTY


Csoportok, barátok nyaralását mi sem támogathatja leginkább, mint az, hogy nem a bevásárlással és terítékkel kell foglalkoznia.

Kérje segítségünket és eszközökkel, alapanyagokkal segítjük Önt, hogy az apartman valódi üdülés és pihenés legyen az Ön számára.


Szállás, vagy szoba igénylésekor feltétlenül kérje ajánlatunkat!


GYERMEKPROGRAMOK


Családi programokból sosem elég. Főleg ha a legkisebbekről van szó. Számukra a nyaralás egy apartmanban lehet kötelező program is, de ennél kellemesebb nyaralást is el tudunk képzelni.

Gyermeprogramok ajánlásában keresse kollegáinkat!


KERÉKPÁR-KÖLCSÖNZÉS


Minden szállás-igénylés előtt gondolja végig, mit is szeretne azon a héten, vagy napokon adni saját magának, családjának. A kék-túra útvonala,vagy épp egy városnézés, vagy kerekezés a szabadban, esténként különleges kikapcsolódás lehet.
Apartmanjaink szolgáltatásához a kerékpárokat díjmentesen biztosítjuk a készlet erejéig!


GÉPJÁRMŰ-KÖLCSÖNZÉS


Egy jól megtervezett nyaralás is hozhat nem várt igényeket. 

Minden apartman-házhoz, szobához, vagy szállás igényléséhez bérautót biztosítunk vendégeink számára.


Szállás igénylésekor ajánlatunkban tájékoztatjuk a feltételekről.


Kérjen ajánlatot!

+3630/545-5752
Szolgáltatások    Referenciák    Rólunk írták   Kapcsolat    Bükfürdő   Sárvár    Árajánlat    Foglalás